Termeni și condiții

Bine ați venit pe leonidas.store.ro, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau obține orice servicii, informații sau materiale prin intermediul acestui site.

DYNASTY CORP SRL vă oferă accesul la magazinul online https://leonidas.store.ro sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții.

Compania care administrează site-ul www.leonidas.store.ro, denumit in continuare “Vânzător” este S.C. DYNASTY CORP S.R.L, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/3282/2018 si având Codul Unic de Înregistrare 38986389, Capital social: 200 lei, Sediu social: București, str. Reșița nr 16, Cam 1 , bl.D17, et.2 ap.5, Sector 4. si punct de lucru in în Băneasa Shopping City, etaj 1, Șos. București - Ploiești, 42D, Sector 1, București

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. Leonidas.store.ro își asuma dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum si orice modificări site-ului Leonidas.store.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesara vreo notificare prealabila către utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-ului Leonidas.store.ro, folosirea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății DYNASTY CORP SRL, comunicarea se realizează in mod electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificărilor de la DYNASTY CORP SRL in modalitate electronica, incluzând si comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

  1. Înregistrare

Ca să vă înregistrați pe site-ul leonidas.store.ro este necesar să completați următoarele informații despre dumneavoastră: nume și prenume, adresă de email, adresa din actul de identitate, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteți fi contactat. Dacă una sau mai multe informații din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunțați la adresa de email contact@leonidas.store.ro sau prin completarea formularului electronic. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă. Datele dumneavoastră vor rămâne confidențiale și nu vor intra în posesia unor terțe părți pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

 

Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul leonidas.store.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la oferă prin intermediul mijloacelor de contact. DYNASTY CORP SRL își rezerva dreptul de a ignora si șterge comentariile si mesajele cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura in vreun fel viața privata a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanț, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricărei alte entități vor fi sancționate in conformitate cu legile in vigoare.

 

Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul Leonidas.store.ro este găzduit de serverele unei terțe companii. Societatea DYNASTY CORP SRL nu va putea fi făcută responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. DYNASTY CORP SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browser-e pentru vizitarea site-ului leonidas.store.ro. De asemenea, in caz de nefuncționare a site-ului datorata firmei de găzduire DYNASTY CORP SRL nu poarta nici o răspundere. DYNASTY CORP SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul leonidas.store.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

  1. Cum comand?

Dacă doriți să cumpărați produse de pe magazinul online leonidas.store.ro trebuie să completați informațiile solicitate prin formularul de înregistrare al unui cont de utilizator pentru a facilita comanda și plata acesteia. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți. Foarte importanta este acuratețea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

  1. Cum plătesc?

Plata se realizează în momentul livrării produselor, prin transfer bancar, după primirea facturii proforma, la magazinul nostru situat in mall-ul Băneasa Shopping City sau plată online prin procesatorul de plăți MobilPay.

  1. Prețuri și taxe

Prețurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afișate pe site, sunt exprimate în LEI. Prețul afișat se poate modifica când se aplică politica de discount sau când variațiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. leonodas.store.ro comercializează produse şi trebuie menționat că, în cazul în care, din greșeală, prețul unui produs este listat și anunțat ca fiind zero, leonodas.store.ro nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preț, considerându-se a fi o eroare tehnică.

  1. Contract

Contractul dintre noi și cumpărător va fi guvernat de legea română și se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînțelegeri se soluționează pe cale amiabilă. În cazul în care neînțelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comerț și Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

 

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului leonidas.store.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DYNASTY CORP SRL si a furnizorilor săi si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris al DYNASTY CORP SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. In cazul in care doriți sa raportați încălcarea drepturilor de autor scrieți-ne la office@leonidas.store.ro.

 

Accesul la informațiile de pe site

DYNASTY CORP SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul leonidas.store.ro si nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DYNASTY CORP SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fără acordul scris al DYNASTY CORP SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. DYNASTY CORP SRL nu trimite e-mailuri spam.

 

 

Limitarea răspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producător si, de asemenea, in limita stocului disponibil. DYNASTY CORP SRL nu oferă nici o garanție in mod expres sau implicit, la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propria răspundere. DYNASTY CORP SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea, fiecare comanda va fi confirmata înainte de considerarea ei cu consultantul de vânzări. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). DYNASTY CORP SRL si furnizorii săi își rezerva dreptul sa modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabila. DYNASTY CORP SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de DYNASTY CORP SRL oricărui client in cazul nelivrării, a livrării necorespunzătoare sau in orice alta situație ce poate interveni, este valoarea sumei încasate de DYNASTY CORP SRL de la acest client cu referire la comanda reclamata.

 

Limitarea răspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (legal la momentul vânzării), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factura va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări in momentul confirmării comenzii ca fiind comanda ferma.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională, însă, la cererea clienților, magazinul Leonidas.store.ro poate onora si comenzi cu expediere internațională. DYNASTY CORP SRL își rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Valoarea taxei de transport este 25 lei pentru orice localitate din Romania. Pentru livrări internaționale prețul transportului va fi calculat in funcție de fiecare comanda in parte. DYNASTY CORP SRL își rezerva dreptul sa întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DYNASTY CORP SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majora, conform uzanțelor legii românești. In cazul in care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va reveni după ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

Limitarea răspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua:

- in avans prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru. In aceste caz trebuie trimisa dovada plații prin mail sau fax către DYNASTY CORP SRL, altfel comanda nu poate fi livrata, decât după intrarea fizica a banilor in contul DYNASTY CORP SRL.

- plata online cu cardul sau numerar la livrarea prin șoferul companiei;

- plata online cu cardul sau ramburs la livrarea prin curier rapid. Suma achitata către agentul societății de curierat va fi cea evidențiată pe foaia AWB-ul atașată coletului si va fi însoțită de o chitanta de la curier.

DYNASTY CORP SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin: a) prin transfer bancar, caz in care dovada platii trebuie trimisa catre DYNASTY CORP SRL la adresa de e-mail office@leonidas.store.ro; b) plata online cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati MobilPay. (www.mobilpay.ro).Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul DYNASTY CORP SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

  1. Livrare si taxe de livrare

Produsele aflate în stoc vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare. Produsele vor fi expediate prin curierat rapid – taxa de livrare este specificata la momentul comenzii in lei pentru produsele achitate în avans și la fel pentru produsele la care s-a optat plata în sistem ramburs.

  1. Politica de retur

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi nu ezitați să ne contactați la adresa de email contact@leonidas.store.ro sau prin  completarea formularului.

În cazul în care returnezi un produs, te rugăm să ne contactezi prin e-mail și să ne furnizați motivul returnării, iar noi va vom trimite cu plăcere formularul de returnare.

DYNASY CORP SRL isi rezerva dreptul de a hotara daca va inlocui sau nu produsele ce doresc a fi returnate doar dupa ce clientrul trimite pe email: contact@leonidas.store.ro formularul de retur impreuna cu poze ale produsului care pot motiva si sustine decizia acestuia de a le returna. Dupa efectuarea acestei operatiuni, in urma unei analize detaliate a motivelor returului DYNASTY CORP SRL va comunica in scris pe email daca ii va aproba sau nu returul produselor.

Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original (incluzând cutia și elementele antișoc în cazul în care acestea sunt incluse în coletul de trimitere), însoțite de factura de livrare și formularul de returnare, fără a fi utilizate sau deteriorate, în termen de 14 zile de la primire. Toate costurile de retur vor fi suportate de către client folosind același mijloc de transport cu care s-a făcut expedierea. Insa DYNASTY CORP SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate in termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produselor, contravaloare ce reprezinta alte produse comercializate, de valoarea achitata de client.

 

Returnarea produselor si dreptul de retragere

Leonidas.store.ro oferă garanția legala de conformitate: DYNASTY CORP SRL se angajează sa sa înlocuiască produsul, fără costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde informațiilor de pe site si/sau de pe eticheta produsului.

Aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract si de a returna produsele cumpărate, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poștă sau e-mail însă folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteți completa si transmite electronic pe adresa noastră de email (office@leonidas.store.ro) formularul standard de retragere sau orice alta declarație neechivoca. Daca folosiți aceasta opțiune, va vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil confirmarea de primire a cererii de retragere.

Returnarea contravalorii produselor returnate se realizează după îndeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere, însă DYNASTY CORP SRL poate amâna plata pana la confirmarea expedierii coletului retur sau pana la primirea acestuia, luându-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportata de către client.

 

  1. Garanție

Perioada de garanție oferita produselor este de DYNASTY CORP SRL, termen care începe să curgă de la data livrării produsului.

  1. Reclamații

Pentru orice tip de reclamații, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@leonidas.store.ro sau prin completarea formularului. Vă asigurăm ca vom face tot posibilul să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil reclamațiile dumneavoastră.

 

  1. Litigii si dispoziții finale

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Condițiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apară intre utilizator si societatea DYNASTY CORP SRL si asociații/partenerii/afiliații sai. In cazul unor eventuale conflicte intre DYNASTY CORP SRL si clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat in instanță, in conformitate cu legile romane in vigoare pe raza municipiului București. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea si lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Clientul își asuma in totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul fata de Termenii si Condițiile site-ului Leonidas.store.ro