Livrarea comenzilor

DYNASTY CORP SRL  poate livra produsele catre clientii sai prin soferul companiei, prin Fan Courier, SameDay sau BeeFast .

Produsele aflate în stoc vor fi expediate în termen de 24/48 ore.

Produsele vor fi expediate prin curierat rapid – taxa de livrare este specificata la momentul comenzii in lei pentru produsele achitate în avans și la fel pentru produsele la care s-a optat plata în sistem ramburs.

DYNASTY CORP SRL  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Valoarea taxei de transport este intre 20-40 lei.

Pentru anumite produse sau comenzi speciale precum si in perioadele foarte aglomerate termenul de livrare se poate prelungi pana la 4-5 zile.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala, insa, la cererea clientilor, magazinul Leonidas.store.ro poate onora si comenzi cu expediere internationala.  Pentru livrari internationale pretul transportului va fi calculat in functie de fiecare comanda in parte.

DYNASTY CORP SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DYNASTY CORP SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu operatorii nostrii, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu Alexandru Cirnu, tel. 0773.897.227 sau mail alex@leonidas.store.ro